EVENTS


Vi reser till festivaler och evenemang med LyssnarLab och spelar bAUM-sessioner för upp till 7 personer i taget. År 2018 hade vi performance på Järna Kulturnatt och Fittja Open i Sverige och Vigil for Earth i Nesodden, Norge.


Tillsammans med Ljudtornet konstnärskollektiv skapar och kurerar SymbioLab ljudkonstevenemang i det gamla vattentornet i Gnesta, samt Antenn ljudkonstfestival.


Vi gör också live isskulpteringsevenemang på vintern.

WORKSHOPS


Multisensoriska konst- och ekologiupplevelser för barn och vuxna i alla åldrar.


Utforska taktilt ljud med bAUM i LyssnarLab. Tillsammans med konstnärerna Julia Adzuki och Patrick Dallard är workshops en resa till att öppningen av sinnena och direkt anslutning till elementen. Stärka empati, förtroende och en aktiv fantasi genom grupp improvisation, tillverkning, ljud och rörelse.


Workshops är åldersgruppsspecifika, med en varaktighet på minst 2 timmar upp till en hel dag eller verkstadsserie. SymbioLab-artister kommer med LyssnarLab och verktyg för att lyssna.


Kontakta SymbioLab för mer information. Vi är också tillgängliga för Skapande Skolaprojekt.

UTSTÄLLNINGAR


SymbioLab-konstnärer har haft utställningar i Sverige, Norge, Irland och Australien. bAUM har utställts på Rymd Konsthall i Sickla, Candyland i Stockholm, Långsjö Teater i Gnesta och i Uppståndelsekyrkan på Skogskyrkogården i Sverige.


Vi skapar för närvarande nya taktila ljudinstrument för utställning och offentlig inaktivitet, "Speaking for Trees" kommer att bli färdigt år 2019. "Resonant Bodies" är ett instrument gjort av Julia Adzuki från en gammal askträd. Detta har turnerat i Sverige med Kännbart Project 2015 -17 och är för närvarande tillgängligt för utställning.


Även som utställningsstycken är dessa verk avsedda för deltagande prestanda och nedsänkande workshops.

© SymbioLab 2019